SZC logo

Győri SZC Bolyai János Általános Iskola

OM kód: 203037/026 | 9200 Mosonmagyaróvár, Szt. István kir. út 6.

Intézmény logo

Győri Szakképzési Centrum Bolyai János Általános Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2024. ápr. 30.


Admin

  • 2023/2024. tanév

Méhek napja

A „Méhek napját” 1994-től a Magyar Méhészek Egyesületének kezdeményezésére április 30-án ünnepeljük Magyarországon. Iskolánk 3.B osztályának tanulói kedves műsorukban sok érdekes tudnivalót osztottak meg velünk ezeknek a hasznos élőlényeknek az életéről, a természet körforgásában betöltött szerepéről. Tanítványaink a tanórák és a napközi ideje alatt a témával kapcsolatos ismerettartalmú szövegeket dolgoztak fel, barkácsoltak és rejtvényeket oldottak meg. Köszönjük Király Réka és Tóth-Pintér Szilvia tanítók lelkes szervező munkáját.

Méhek napja

.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Tanítványunk sikere sportlövészetben

Tanítványunk sikere sportlövészetben

A Mosonmagyaróvári Polgári Lövész Egylet Szent György kupa minősítő versenyén Magyar Levente 8.A osztályos tanuló 4 kategóriában első (arany) minősítést ért el. Ezzel sportlövészetben több éves kimagasló teljesítményével első osztályú sportoló lett.

2024. máj. 16.


Admin

Színházban voltunk

Színházban voltunk

Grecsó Krisztián és a Pici Szív Tánczenekar „Belefér egy pici szívbe” című énekeltető, táncoltató, kacagtató gyerekelőadását tekintették meg alsó tagozatos diákjaink a Flesch Károly Kulturális Központban. A színvonalas produkció a színház varázsát és a táncház felszabadító „repülését” vitte el a gyermekekhez.

2024. máj. 15.


Admin

Capoeira bemutató a Bolyaiban

Capoeira bemutató a Bolyaiban

Iskolánk felső tagozatos diákjai örömmel vettek részt egy különleges sportnak, a capoeiranak a bemutatóján. Olyan mozgásművészeti formának lehettek a részesei a tanítványaink, ahol nincs igazi nyertese egy mérkőzésnek, a lényeg az önismereten, a csoporton, a filozófián van. A sportolók időnként rúgásokkal, fejelésekkel, lábsöprésekkel és földrevitelekkel, máskor megtévesztéssel, ravaszul elhelyezett csapdákkal igyekeznek bizonyítani rátermettségüket, tudásukat partnerükkel szemben.

2024. máj. 15.


Admin


Partnereink

SZC logo

Győri SZC Bolyai János Általános Iskola


Győri Szakképzési Centrum Bolyai János Általános Iskola

9200 Mosonmagyaróvár, Szt. István kir. út 6.

Telefon: +36 96/206-541

E-mail: titkarsag@bolyaialtisk.hu

OM azonosító: 203037/026


2024Győri Szakképzési Centrum Bolyai János Általános Iskola