Previous Next

Gyermeknap

Minden évben május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyermeknapot. Iskolánk pedagógusai sok játékos feladattal készültek a tanítványaink számára. A legkisebbek arc-, és csillámtetkó festésen, barkácsoláson, lufihajtogatáson, aszfaltrajzversenyen vettek részt. A 3-4. évfolyamosok csapatokat alkottak, csatakiáltással és menetlevéllel készültek és így haladtak végig az alábbi állomásokon: mocsárjárás, "lecsófőzés", óriás puzzle, bab szívás, találós kérdések, "Most mutasd meg!", ügyességi akadálypálya.
A színes program eredményhirdetéssel zárult:
I. Pindur-pandúr csapat 4. B
II. Gepárdok csapat 3. A
III. Vidám sárkányok csapat 3. B
A hagyományoknak megfelelően ezen a napon tartottuk az "Aranytoll" 1-2. évfolyamosok számára szervezett szépíró verseny értékelését is, ahol az alábbi eredmények születtek.
1. évfolyam:
I. Nusszer Kristóf 1. C
II. Tardi Bendegúz 1. B
III. Ágfay Bianka 1. A
2. évfolyam:
I. Báthori Linda 2. A
II. Henzel Nóra 2. B
III. Szabó Levente 2. C
Gratulálunk a szép eredményekhez.
A pandémia ebben a tanévben nehéz helyzet elé állította a tanulókat, szülőket, pedagógusokat. Iskolánk is csatlakozott a  gyermeknapi programon a Jerusalema tánckihíváshoz, amellyel az egészségügyben dolgozóknak szeretnénk köszönetet mondani, hiszen áldozatos munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy ismét együtt lehessünk mi "bolyaisok".

Videó a táncról.Nyomtatás