SZC logo

Győri SZC Bolyai János Általános Iskola

OM kód: 203037/026 | 9200 Mosonmagyaróvár, Szt. István kir. út 6.

Intézmény logo

Győri Szakképzési Centrum Bolyai János Általános Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2023. jún. 19.


Nagyné Suba Tünde

  • 2022/2023. tanév

Ballag már a vén diák…

Elérkezett az a nap is, amikor a nyolcévnyi diákélet korszaka 90 tanítványunk számára lezárult. A nyolcadik osztály befejezését szimbolizáló ballagással a gyermekek életében véget ért egy viszonylag jól tervezhető szakasz, de máris kezdődik egy újabb, hiszen a következő tanévben már a középiskolába hívogat a csengőszó. Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 20 diákunk helyben, a Bolyai-technikumban folytatja a tanulmányait. Útravalóul minden ballagónak szívből ajánljuk Vörösmarty Mihály gondolatait: „Gondolj merészet és nagyot és tedd rá éltedet. Nincs veszve bármi sors alatt, ki el nem csüggedett.”

Ballag már a vén diák…

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Országos Judo Diákolimpia

Országos Judo Diákolimpia

Mosonmagyaróváron május 25-én az UFM-Aréna adott otthont a Diák A -B -C illetve Serdülő Országos Diákolimpia döntőjének. A nívós versenyen 92-klub 707 versenyzője állt tatamira. Büszkék vagyunk arra, hogy iskolánk tanulói kiváló eredményeket értek el a rangos versenyen. Komodo Sportklub Tukovits Zalán    1.hely Németh Olivér     3.hely Polcz Emese        5.hely Edző: Schwendtner Ákos  Delta Sportegyesület Cser Attila   2.hely Alexa Bence  4.hely Edző: Muszik Zsolt Gratulálunk tanítványaink kimagasló teljesítményéhez, köszönjük az edzők munkáját.

2024. máj. 30.


Admin

Herman Ottó biológia verseny

Herman Ottó biológia verseny

 A Herman Ottó Kárpát-medencei biológia verseny vármegyei fordulóján Élő Krisztina 7.A osztályos tanulónk 9. helyezést ért el. Oklevelet kapott az eredményes szerepléséért Tukovits Emma 8.B és Kökény Tamás Benett 7.C  osztályos tanulónk. Gratulálunk szép teljesítményükhöz, köszönjük Szabóné Nagy Izabella tanárnő igényes felkészítő munkáját.

2024. máj. 29.


Admin

Magyar Látvanytánc Sportszövetség országos bajnokság

Magyar Látvanytánc Sportszövetség országos bajnokság

Wieger Lilian tanítványunk a hétvégén részt vett az Attitude Balett Stúdió balerinájaként a Magyar Látvanytánc Sportszövetség szervezésében megrendezett országos bajnokságon, Dunaharasztiban, ahol két versenyszámban is a csapat tagjaként országos bajnoki címet szerzett. Ezzel kvalifikálták magukat a június végi Balatonfüreden megrendezésre kerülő Európa Bajnokságra. Nagyon büszkék vagyunk Lilian teljesítményére, köszönjük a szakedzők eredményes felkészítő munkáját.

2024. máj. 28.


Admin


Partnereink

SZC logo

Győri SZC Bolyai János Általános Iskola


Győri Szakképzési Centrum Bolyai János Általános Iskola

9200 Mosonmagyaróvár, Szt. István kir. út 6.

Telefon: +36 96/206-541

E-mail: titkarsag@bolyaialtisk.hu

OM azonosító: 203037/026


2024Győri Szakképzési Centrum Bolyai János Általános Iskola