SZC logo

Győri SZC Bolyai János Általános Iskola

OM kód: 203037/026 | 9200 Mosonmagyaróvár, Szt. István kir. út 6.

Intézmény logo

Győri Szakképzési Centrum Bolyai János Általános Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2024. jún. 17.


Admin

  • 2023/2024. tanév

Ballagás

Nyolcadik évfolyamos tanítványaink megilletődve búcsúztak szüleik, hozzátartozóik tanáraik és diáktársaik sorfala előtt a Bolyai-iskolától. A közösen átélt élmények, programok során az osztályfőnökeiknek köszönhetően erős, összetartó közösséggé váltak. Büszkék vagyunk a számtalan tanulmányi-, művészeti-, és sportversenyen elért eredményeikre, amelyekkel hozzájárultak intézményünk jó híréhez. Tóth Árpád soraival kívánunk sok sikert további életútjukhoz: „Fény vagy te is, lobogj hát, Melegíts és égess, Hinned kell, hogy a világ Teveled is ékes.”

Ballagás

.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Országos Könyvtári Napok

Országos Könyvtári Napok

Az Országos Könyvtári Napok keretében, az Állatok Világnapja alkalmából október 4-én a 3.B és a 3.C osztály ellátogatott a Huszár Gál Városi Könyvtárba. Meghallgatták Mészáros Márta (Menedék Állatvédő Alapítvány) kisfilmvetítéssel egybekötött előadását a felelős állattartásról.

2024. okt. 9.


Admin

Állatok a képtárban

Állatok a képtárban

A 3. C osztály az Állatok Világnapja alkalmából ellátogatott a Cselley-ház „Állatok a képtárban” című múzeumpedagógiai foglalkozására. A képtárban barangolva az állatok nyomába eredtek. Keresték nyomukat a festővásznon, papíron és színes porcelánokon. A mesés, játékos, interaktív foglalkozás a témához kapcsolódó alkotó tevékenységgel zárult, színes kakaskát készítettek papírból.

2024. okt. 9.


Admin

Állatok világnapja 2024

Állatok világnapja 2024

Az állatok világnapjának alapelve, hogy az állatok boldogabbá teszik életünket, segítőtársként és barátként gazdagítják mindennapjainkat. Alsósaink színes programokkal emlékeztek meg erről az eseményről. A 3.C osztály vidám műsorral készült. Minden tanítványunk örömmel vett részt a feladatok megoldásában. Állatfigurákat készítettek különböző alapanyagokból, puzzle-t raktak ki, óriásszínezőt készítettek. Az állatsimogatón bemutathatták házi kiskedvenceiket is. Mindkét tagozatunk tanulói a DÖK felhívására jótékonysági gyűjtés keretében állateledelt ajánlottak fel a menhely javára. Köszönjük a pedagógusok és a szülők megvalósításban nyújtott segítségét.

2024. okt. 7.


Admin


Partnereink

SZC logo

Győri SZC Bolyai János Általános Iskola


Győri Szakképzési Centrum Bolyai János Általános Iskola

9200 Mosonmagyaróvár, Szt. István kir. út 6.

Telefon: +36 96/206-541

E-mail: titkarsag@bolyaialtisk.hu

OM azonosító: 203037/026


2024Győri Szakképzési Centrum Bolyai János Általános Iskola