SZC logo

Győri SZC Bolyai János Általános Iskola

OM kód: 203037/026 | 9200 Mosonmagyaróvár, Szt. István kir. út 6.

Intézmény logo

Győri Szakképzési Centrum Bolyai János Általános Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2024. febr. 7.


Admin

  • 2023/2024. tanév

Sakk diákolimpia

A sakk diákolimpia vármegyei döntőjén iskolánk tanulóiból álló csapat az I-II. korcsoportban a 4. helyet szerezte meg. A csapat tagjai: Csepei Hunor 4.B, Banyák Levente 2.B, Molnár Ágoston Áron 2.C, Gregório-Takács Dániel 2.C Az egyéni eredmények közül kiemelkedik Vajda Bendegúz 7.B és Csepei Hunor 4.B osztályos diákjaink teljesítménye: mindketten a 7. helyezést érték el. Gratulálunk tanítványaink szép eredményéhez, köszönjük a szakedző eredményes felkészítő munkáját.

Sakk diákolimpia

.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Szép Magyar Beszéd verseny

Szép Magyar Beszéd verseny

Ismételten intézményünk adott otthont a nagy múltú Szép Magyar Beszéd verseny városi, város környéki fordulójának.  Az 5-6. évfolyamosok kategóriájában az alábbi eredmények születtek:  I. helyezés: Forál Sára  (Piarista Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda)  II. helyezés: Sarkadi Nagy Péter (Piarista Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda)  III. helyezés:Wandraschek Viola (Móra Ferenc Általános Iskola)   A 7-8. évfolyamosok eredményei:  I. helyezés: Tóth Edina Emma (Piarista Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda)  II. helyezés: Szunyogh Bendegúz (Móra Ferenc Általános Iskola)  III. helyezés: Ásványi Márk (Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Bencés Általános Iskola)  Az országos döntőn Tóth Edina Emma képviseli városunkat felkészítő tanára, Ambrusch Tamásné kíséretében. Gratulálunk!

2024. febr. 20.


Admin

Valentin nap

Valentin nap

Valentin nap alkalmából kedves üzeneteket küldhettek egymásnak a tanítványaink. A kezdeményezés nagy sikert aratott a diákság körében. Köszönjük a 7.A, 7.C, 8.A és a 11.C osztály DÖK képviselőinek, valamint a szervező pedagógusok segítségét.

2024. febr. 15.


Admin

Farsangnap

Farsangnap

A farsang a tél végét és a tavasz beköszöntét ünneplő, vidám időszak. Ebben a tanévben is sok kisdiákunk öltözött mese-, vagy akcióhősök jelmezébe. Köszönjük a Szülői Közösség támogatását, jóvoltukból minden tanítványunk ünnepi sütit kapott a farsangnapi rendezvényen.

2024. febr. 14.


Admin


Partnereink

SZC logo

Győri SZC Bolyai János Általános Iskola


Győri Szakképzési Centrum Bolyai János Általános Iskola

9200 Mosonmagyaróvár, Szt. István kir. út 6.

Telefon: +36 96/206-541

E-mail: titkarsag@bolyaialtisk.hu

OM azonosító: 203037/026


2024Győri Szakképzési Centrum Bolyai János Általános Iskola