SZC logo

Győri SZC Bolyai János Általános Iskola

OM kód: 203037/026 | 9200 Mosonmagyaróvár, Szt. István kir. út 6.

Intézmény logo

Győri Szakképzési Centrum Bolyai János Általános Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2024. ápr. 9.


Admin

  • 2023/2024. tanév

KERESD A VERSET!

Kedves Felsős Diákok! Csütörtökön a költészet napja alkalmából játékra hívunk Benneteket. Az iskola és az udvar területén (pincétől a padlásig ) kis cédulákat rejtettünk el versrészletekkel. A szünetekben keressétek meg ezeket az idézeteket, majd nyomozzátok ki (otthon is lehet), hogy mi a vers címe és ki a szerzője! A megfejtéseket legkésőbb jövő hét keddig adjátok le magyartanárotoknak egy kis édes jutalom fejében! Eredményes nyomozást kívánunk mindenkinek!

KERESD A VERSET!

.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Tanítványunk sikere sportlövészetben

Tanítványunk sikere sportlövészetben

A Mosonmagyaróvári Polgári Lövész Egylet Szent György kupa minősítő versenyén Magyar Levente 8.A osztályos tanuló 4 kategóriában első (arany) minősítést ért el. Ezzel sportlövészetben több éves kimagasló teljesítményével első osztályú sportoló lett.

2024. máj. 16.


Admin

Színházban voltunk

Színházban voltunk

Grecsó Krisztián és a Pici Szív Tánczenekar „Belefér egy pici szívbe” című énekeltető, táncoltató, kacagtató gyerekelőadását tekintették meg alsó tagozatos diákjaink a Flesch Károly Kulturális Központban. A színvonalas produkció a színház varázsát és a táncház felszabadító „repülését” vitte el a gyermekekhez.

2024. máj. 15.


Admin

Capoeira bemutató a Bolyaiban

Capoeira bemutató a Bolyaiban

Iskolánk felső tagozatos diákjai örömmel vettek részt egy különleges sportnak, a capoeiranak a bemutatóján. Olyan mozgásművészeti formának lehettek a részesei a tanítványaink, ahol nincs igazi nyertese egy mérkőzésnek, a lényeg az önismereten, a csoporton, a filozófián van. A sportolók időnként rúgásokkal, fejelésekkel, lábsöprésekkel és földrevitelekkel, máskor megtévesztéssel, ravaszul elhelyezett csapdákkal igyekeznek bizonyítani rátermettségüket, tudásukat partnerükkel szemben.

2024. máj. 15.


Admin


Partnereink

SZC logo

Győri SZC Bolyai János Általános Iskola


Győri Szakképzési Centrum Bolyai János Általános Iskola

9200 Mosonmagyaróvár, Szt. István kir. út 6.

Telefon: +36 96/206-541

E-mail: titkarsag@bolyaialtisk.hu

OM azonosító: 203037/026


2024Győri Szakképzési Centrum Bolyai János Általános Iskola